A-dorost nastřílel do sítě Mostu B osm branek

Mladí Klokani soupeře nešetřili a vyhráli vysoko 8:0.<br />C-dorost vyhrál nejtěsnějším rozdílem 1:0.<p></p>

A-dorost nastřílel do sítě Mostu B osm branek

Hned od počátku se vyvíjelo utkání ve stylu, že byla otázka času, kolik branek padne. Skóre otevřel Hanzl po přihrávce Václava Šebka. Poté vybídl Tomáš Šebek Maxu do úniku, ten obešel brankáře a uklidil míč do sítě. Poločasový výsledek na 3:0 uzavřel opět Hanzl po přihrávce Maliny.
Ve druhém poločase se také podruhé trefil Maxa, kterému před prázdnou branku servíroval míč Nerad, který předtím obehrál hostujícího brankáře. Pátou branku přidal z pokutového kopu brankář Michálek. Poté se potřetí trefil Hanzl a završil tak hattrick. Další branku přidal Václav Šebek opět po přihrávce Nerada. Poslední osmý gól a svůj čtvrtý v utkání vstřelil Hanzl, který dorazil Maxovu střelu.

C-dorostu se tentokrát nedařilo tak jako v minulém zápase v Písku. I přesto výkon v prvním poločase snesl jakési měřítko. Vedoucí branku vstřelil v 16. minutě Artemuk, který se trefil z voleje po centru Kabíčka. Ve druhém poločase utkání spadlo do úplné šedi a zelenobílí si koledovali o vyrovnání. Vytratila se aktivita a Klokani se příliš zatáhli na svojí polovinu. Snad to bylo způsobeno vysokou teplotou, při které se utkání odehrálo.