Startuje fotosoutěž Klokani na prázdninách

Foťte jako o život a vyhrajte hodnotné ceny.

Startuje fotosoutěž Klokani na prázdninách

Fotbalový klub Bohemians 1905 vyhlašuje fotosoutěž s názvem Klokani na prázdninách. Pokud jste fanoušci Bohemky a vlastníte jakoukoliv fanouškovskou proprietu, tak se s ní vyfoťte na neobvyklém místě a zašlete ji na klubový mail info@bohemians1905.cz 
 
Jedete na dovolenou na zajímavé místo nebo máte doma svůj zeleno-bílý „oltář“ ? Neváhejte a zvěčněte se na fotografii, můžete tak vyhrát hodnotné ceny. Pokud ještě žádnou bohemáckou věc nemáte, tak se poohlédněte ve fanshopu, který je k dispozici i ve formě eshopu na adrese http://fanshop.bohemians1905.cz  
Výherce soutěže obdrží originální dres podepsaný všemi hráči a realizačním týmem, druhý v pořadí vyhraje permanentní vstupenku na sezonu 2011/2012, na třetího čeká kšiltovka a šála s motivem Bohemky. To ale není všechno, cenu obdrží prvních deset v pořadí. O vítězi rozhodne odborná porota (viz. níže)

Pravidla soutěže:

Fotografie zasílejte na mailovou adresu: info@bohemians1905.cz , do předmětu zprávy napište heslo „FOTOSOUTĚŽ“ 

Zaslaná fotografie musí obsahovat: popisek, místo, kde byla vyfocena, celé jméno soutěžícího, kontaktní e-mail nebo telefon (u fotky nebude mail ani telefon zveřejněn)

Fotografie musí obsahovat motiv Bohemians 1905 (dres, šála, kšiltovka apod.)

U fotografií se nepřipouští fotomontáže. Respektujte, prosím, autorská práva.

Od každého autora budou zveřejněny maximálně tři fotografie.

Fotografie budou postupně zveřejňovány na webu www.bohemians1905.cz  

Uzávěrka pro zasílání fotografií je čtvrtek 21. července, vyhlášení výherců proběhne v sobotu 23. července v Ďolíčku při akci Léto s Klokanem.

O výhercích rozhodne porota, která bude ve složení: Antonín Panenka (prezident Bohemians 1905), Pavel Medynský (hlavní trenér), Vladimír Hric (masér), Radek Sňozík (kapitán) a Pavel Jiřík mladší (klubový fotograf).

Pořadatel soutěže, fotbalový klub Bohemians 1905, si vyhrazuje právo fotografii bez udání důvodů nepublikovat a vyřadit ze soutěže a rovněž upravit rozměr zaslané fotky.


Ceny:
1. místo - originální dres Bohemians 1905 s podpisy hráčů a realizačního týmu
2. místo – permanentní vstupenka na utkání Bohemians 1905 v sezoně 2011/2012
3. místo – kšiltovka a šála Bohemians 1905
4. místo – triko Bohemians 1905
5. místo – osuška Bohemians 1905
6. místo – šála Bohemians 1905
7. místo – ručník Bohemians 1905
8.-10. místo – sprchový gel Bohemians 1905 (dámský + pánský)