Klokani míří na herní soustředění

Bohemka se bude od neděle připravovat v Břeclavi.

Klokani míří na herní soustředění

Hotel Rose, Břeclav. To je adresa, která se od nedělního odpoledne stane dočasným domovem fotbalistů Bohemians 1905. Svěřenci Pavla Medynského míří na nejdůležitější část přípravy do moravského města, které leží nedaleko slovenských hranic. "Herní soustředění v Břeclavi považuji opravdu za klíčové. S hráči jsme některé herní věci nacvičovali a na Moravě je budeme dolaďovat," sdělil Medynský.

Kouč Klokanů s sebou do Břeclavi bere kompletní kádr, vyjma Kaufmana, který se bude připravovat s fyzioterapeutkou Alicí Hamáčkovou. Zeleno-bílé čekají v rámci herního soustředění také dva zápasy. Nejprve se v pondělí představí v Trnavě, proti tamnímu Spartaku, který vede extrenér Vršovických Pavel Hoftych. "Na zápas se moc těším, bude to zvláštní pocit stát proti Bohemce, ale určitě to bude zajímavé. Navíc mám zprávy, že se do Trnavy chystají dva autobusy s fanoušky Bohemky, tak doufám, že přijdou i trnavští fanoušci, jinak by tu Bohemka byla jako v domácím prostředí," směje se úspěšný trenér.

Druhý přípravný duel čeká na Klokany v pátek 15. července, kdy se cestou zpět ze soustředění staví v Brně, kde jim bude soupeřem druholigová Zbrojovka.