Bohemka ladí formu na ligu

V pondělí čeká Klokany souboj s Trnavou.

Bohemka ladí formu na ligu

Dvacet hráčů s sebou přivezl na herní soustředění do Břeclavi kouč Klokanů Pavel Medynský. S většinou z nich již spolupracoval, o to je jeho pozice jednodušší. "Je pravda, že vím, co můžu od hráčů očekávat, což je výhoda. Usnadňuje to práci při automatizaci herních prvků." Právě na herní část přípravy lodivod Vršovických hodně spoléhá. "Jedná se o nejdůležitější fázi přípravy. Jsme každý den na hřišti a v perfektním prostředí máme dostatek času na to, abychom nacvičili to, co chceme," uvádí Medynský.

Klokani nalezli v Břeclavi ideální podmínky. Nedaleko hotelu Rose se nachází skvěle připravené hřiště. Tam rozbalili Medynského svěřenci hlavní tréninkový stan. Ještě blíže k pokojům je veřejné koupaliště, které fotbalisté Bohemians využívají k regeneraci. "Po odpoledním tréninku mají kluci možnost využít bazénu a trochu zregenerovat. Koupaliště využijeme ke krátké regeneraci i po návratu z Trnavy," upřesňuje Medynský.

Právě utkání v Trnavě je prvním testem Medynského party v rámci herního soustředění. Zeleno-bílí se postaví tamnímu Spartaku, který vede od nové sezony extrenér Bohemians Pavel Hoftych. "Čeká nás velmi těžké utkání s rozehraným soupeřem. Trnava je již, dá se říct, rozehraná. Má za sebou dvě utkání v Evropské lize a utkání s námi je pro Spartak generálkou na slovenskou ligu. I tak samozřejmě do utkání půjdeme s cílem vyhrát. Důležitější pro mě ale bude v tuhle chvíli předvedená hra. Máme informaci o tom, že se do Trnavy chystají dva autobusy s fanoušky, za což bych jim chtěl poděkovat. Je to skvělé, že budeme mít takovou podporu," dodává Medynský, který pondělnímu utkání přizpůsobil program. "Snídani jsme měli mezi půl osmou a půl devátou, od desíti probíhal na hřišti trénink, kde jsme nacvičovali poziční hru a zakončení. Po obědě je naplánovaný polední klid, pak se kluci půjdou projít. Následovat bude taktická porada a ve tři hodiny odjíždíme do Trnavy," sdělil novic mezi prvoligovými trenéry.