Ve čtvrtek končí bohemácká fotosoutěž

Fotosoutěž Klokani na prázdninách má ve čtvrtek uzávěrku.

Fotbalový klub Bohemians 1905 vyhlašuje fotosoutěž s názvem Klokani na prázdninách. Pokud jste fanoušci Bohemky a vlastníte jakoukoliv fanouškovskou proprietu, tak se s ní vyfoťte na neobvyklém místě a zašlete ji na klubový mail info@bohemians1905.cz  

Jedete na dovolenou na zajímavé místo nebo máte doma svůj zeleno-bílý „oltář“ ? Neváhejte a zvěčněte se na fotografii, můžete tak vyhrát hodnotné ceny. Pokud ještě žádnou bohemáckou věc nemáte, tak se poohlédněte ve fanshopu, který je k dispozici i ve formě eshopu na adrese http://fanshop.bohemians1905.cz  
Výherce soutěže obdrží originální dres podepsaný všemi hráči a realizačním týmem, druhý v pořadí vyhraje permanentní vstupenku na sezonu 2011/2012, na třetího čeká kšiltovka a šála s motivem Bohemky. To ale není všechno, cenu obdrží prvních deset v pořadí. O vítězi rozhodne odborná porota (viz. níže)

Pravidla soutěže:

Fotografie zasílejte na mailovou adresu: info@bohemians1905.cz , do předmětu zprávy napište heslo „FOTOSOUTĚŽ“

Zaslaná fotografie musí obsahovat: popisek, místo, kde byla vyfocena, celé jméno soutěžícího, kontaktní e-mail nebo telefon (u fotky nebude mail ani telefon zveřejněn)

Fotografie musí obsahovat motiv Bohemians 1905 (dres, šála, kšiltovka apod.)

U fotografií se nepřipouští fotomontáže. Respektujte, prosím, autorská práva.

Od každého autora budou zveřejněny maximálně tři fotografie.

Uzávěrka pro zasílání fotografií je čtvrtek 21. července (19:05 hodin), vyhlášení výherců proběhne v sobotu 23. července v Ďolíčku při akci Léto s Klokanem.

O výhercích rozhodne porota, která bude ve složení: Antonín Panenka (prezident Bohemians 1905), Pavel Medynský (hlavní trenér), Vladimír Hric (masér), Radek Sňozík (kapitán) a Pavel Jiřík mladší (klubový fotograf).

Pořadatel soutěže, fotbalový klub Bohemians 1905, si vyhrazuje právo fotografii bez udání důvodů nepublikovat a vyřadit ze soutěže a rovněž upravit rozměr zaslané fotky.


Ceny:
1. místo - originální dres Bohemians 1905 s podpisy hráčů a realizačního týmu
2. místo – permanentní vstupenka na utkání Bohemians 1905 v sezoně 2011/2012
3. místo – kšiltovka a šála Bohemians 1905
4. místo – triko Bohemians 1905
5. místo – osuška Bohemians 1905
6. místo – šála Bohemians 1905
7. místo – ručník Bohemians 1905
8.-10. místo – sprchový gel Bohemians 1905 (dámský + pánský)