První prohra A-žáků v přípravě přišla na Spartě

Přestřelka s jedním z Pražských S skončila 5:4 pro domácí tým.

První prohra A-žáků v přípravě přišla na Spartě

Druhé přípravné utkání jsme hráli opět na půdě soupeře, ale tentokrát jsme zůstali na území Prahy. Čekal nás zápas s rivalem, který nás též čeká v mistrovském ročníku - se Spartou.

Hrálo se za pěkného počasí na výborně připraveném trávniku tréninkového centra Strahov. Náš tým začal výborně a dařilo se nám dlouho domácí přehrávat, dokonce jsme se ujali vedení a měli jsme i další šance. Pak jsme však povolili a byla to Sparta, která chopila otěže zápasu do svých rukou a výsledek otočila až na 4:1.

V tu chvíli by si na nás vsadil málokdo, ale podařilo se nám se obdivuhodně zvednout a skóre vyrovnat. Ve druhém poločase byly k vidění nadějné situace ke skórování na obou stranách, ale rozhodnutí nakonec přišlo do naší sítě, a to dvě minuty před koncem. Divácky atraktivní zápas tak skončil vítězstvím domácích 5:4.

Sestava Bohemky (1. poločas): Šrámek - Vacík, Brak, Šulc, Vltavský - Skuček, Blecha (25. Věchtík), Pejša - Klouček, Trčka, Malík

Sestava Bohemky (2. poločas): Dařina - Vodrážka, Brak, Šulc (60. Vacík), Janíček - Tomič, Vardanyan, Věchtík - Puczok, Hlavica, Malík (66. Trčka)

Branky Bohemky: 2x Hlavica, Věchtík, Trčka