V další přípravě porazila U19 muže Benešova

Mladící rozhodli o výhře již v prvním poločase.

V další přípravě porazila U19 muže Benešova

Vršovický dorost se ve středu podvečer utkal na hřišti v Pyšelích s muži Benešova. DO vedení šli Klokani po výměně míče Trýzny s Maxou, Trýsna po navedení na střed vysunul Havla za obranu soupeře, a ten se nemýlil. Dále bylo ve hře Bohemians vidět mnoho nepřesností a nevynucených ztrát. Navýšit vedení se podařilo po půlhodině hry, když se Trýznovi otevřelo okénko v obraně soupeře a Jakub toho dokázal využít. Zanedlouho vyslal Havel kolmicí Maxu, který zvýšil na 3:0. Benešov většinu střel poslal nad branku a nebo řešil situace vyběhnutím Smrčka.

Ve druhém poločase postupem času oběma soupeřů, docházeli síly a hrálo se nahoru dolu. Na obou stranách bylo vidět mnoho šancí, za Bohemku se nedokázali v největších příležitostech trefit Jiskra ani Maxa. Zelenobílí nedokázali udržet balon a museli absolvovat mnoho soubojů se silovějším soupeřem. Když se již soupeř trefil do sítě, branka nebyla pro ofsajd uznána. I brankář Starczewski si připsal několik dobrých zákroků.

V dalším utkání se Klokani představí doma, v sobotu hostí od 10,15 na Loko Vršovice Kladno.

Benešov - Bohemians 1905 0:3 (0:3)
Branky: 9. Havel, 33. Trýzna, 36. Maxa
Sestava Bohemians: Smrčka (46. Starczewski) – Trýzna, Šebek T., Malina, Košata (50. Nováček) – Kraus, Bulíček (58. Řezníček), Vobořil (46. Jiskra) – Zvoníček, Maxa, Havel