Klokani míří do Jablonce

Protáhnou Vršovičtí vítěznou sérii i na severu Čech?

Klokani míří do Jablonce

Ve třetím kole Gambrinus ligy dojde na střet týmů vyznávajících zeleno-bílou barevnou kombinaci. Výsledkově stoprocentní Klokani zavítají v pondělí večer na jabloneckou Střelnici.

Tým vedený Miroslavem Peltou a trénovaný Františkem Komňackým se již několik let pohybuje na špici první ligy. V loňském ročníku skončili Jablonečtí třetí a probojovali se do předkola Evropské ligy, kde ale vypadli s nizozemským Alkmaarem. Ani v domácí soutěži se Severočechům nedaří podle představ, když v prvním kole remizovali v Mladé Boleslavi, minulý týden zase prohráli na stadionu Sparty a po dvou kolech mají pouze jediný bod. Nyní na Jablonec čekají dva zápasy v domácím prostředí a kapitán Karel Piták z nich, dle svých slov, nebere nic jiného, než šest bodů.

Klokani pokračují ve skvělém vstupu do nové sezony. V posledním kole si poradili s mistrovskou Plzní a ve středu v pohodě prošli do třetího kola Ondrášovka Cupu, když týmu Nové Paky nadělili ke stým narozeninám klubu sedm gólů. Hráči i realizační tým však ví, že nyní je čeká náročnější soupeř.

Zápas bude řídit, už potřetí z posledních pěti zápasů, rozhodčí Radek Matějek, pod jehož vedením vyhrál Jablonec oba předchozí zápasy v poměru 1:0. Pomezními rozhodčími budou pánové Zlámal a Pospíšil.

Zápas začíná v pondělí od půl sedmé před kamerami České televize a fanoušci se na něj mohou podívat se zájezdem, který pořádá občanské sdružení Kotva. Vstupenky do sektoru pro hosty se budou prodávat za 60 korun.