Klokani v přípravě na Liberec

Prohru z Hradce nedramatizujeme, s Libercem chceme uspět, hlásí Medynský.

Klokani v přípravě na Liberec

Teprve podruhé v probíhající sezoně vcházel v úterý ráno do kabiny fotbalistů Bohemians, kteří byli v roli poraženého týmu z ligového kola. Pavel Medynský však nenašel své hráče sklíčené, ale odhodlané uspět v dalším utkání. "Tak jako jsme nijak nepřeceňovali naše výhry, nijak ani nedramatizujeme porážku v Hradci. Utkání nám sice nevyšlo podle našich představ, ale hráče nemůžu po jednom utkání zatracovat. Objevovaly se tam i pozitivní věci, měli jsme územní převahu, ale bohužel se nám ji nepovedlo přetavit v góly a následně i body," připomněl nedělní podvečer na Všesportovním stadionu v Hradci Králové lodivod vršovického celku.

Navíc Medynský na východě Čech postrádal polovinu stabilní obranné čtveřice. Zranění vyřadilo stavební pilíř obrany Marka Nikla, pro karetní trest nemohl nastoupit ani Michael Žižka. "Nesmíme ale zapomínat ani na to, že nám stále chybí Martin Kraus a Jirka Kaufman, který je pro hru středové formace velmi důležitý. S tím se však musíme vyrovnat a věřím, že nám Jirka i ostatní zdravotně nezpůsobilí hráči, co nejdříve pomohou," sdělil Medynský.

Klokani budou v neděli hostit Slovan Liberec, který je aktuálně na druhém místě ligové tabulky a prezentuje se velmi zajímavými ofenzivními výkony. "Přípravu na Liberec určitě nijak nepodceníme, to ani nejde. Do Vršovic přijede rozjetý Liberec, který v současné době hraje výborně, přesto půjdeme do utkání s cílem uspět, věřím, že nám v tom pomůžou i naši fanoušci, kteří byli v Hradci fantastičtí," dodal trenér Vršovických.