Pojďme dobýt Žižkov!

Užijte si sobotu s Bohemkou.

Pojďme dobýt Žižkov!

První říjnová sobota jako by byla zaslíbená pro vyznavače bohemáckého náboženství. Nejprve se v legendárním Ďolíčku utkají rezervy dvou slavných klubů Bohemians a Dukly. Utkání začíná v 10.15. Pro vyznavače mládežnického fotbalu se nabízí návštěva nedalekého stadionu LOKO Vršovice, kde se ve stejném termínu utká tým Bohemians U17 s lídrem ligové tabulky z Hradce. Utkání o rok mladších hráčů začíná ve 12.30.

Zlatý hřeb celého dne se chystá na sobotní večer. Svěřenci Pavla Medynského pojedou na půdu žižkovské Viktorie a jednohlasně zní ze zelenobílé kabiny jediný cíl: "Pojďme dobýt Žižkov!"

"Moc se na zápas těším, bude se hrát pod umělým osvětlením na menším stadionu, a co mám informace, tak by mohlo být vyprodáno," svěřil se kapitán týmu Radek Sňozík. Vstupenky z předprodeje skutečně mizí velkým tempem, pro fanoušky Bohemky stále probíhá předprodej ve fanshopu na stadionu Bohemky, kde si vstupenky můžete pořídit až do sobotní 12. hodiny. "Utkání na Žižkově se hodně věnujeme, chceme uspět. Uzpůsobili jsme kvůli tomu i náš program. Ve čtvrtek i v pátek trénujeme až od 19 hodin, abychom si zvykali na odlišné podmínky při umělém osvětlení," uvedl kouč Vršovických Pavel Medynský.

Zajímavý může být sobotní souboj i pro Michaela Žižku. "No, už jsem si v kabině pár narážek na své jméno vyslechnul, ale můžete se spolehnout, že na hřišti nechám pro Bohemku všechno. Věřím, že nás podpoří všichni fanoušci, kterým Bohemka není lhostejná a pomůžou nám v dobytí Žižkova!"

Utkání FK Viktoria Žižkov - Bohemians 1905 začíná v sobotu 1. října v 19.30.

PODPOŘTE BOHEMKU V DERBY SE ŽIŽKOVEM!