U17 přes výborný výkon nebodovala

Klokany srazil gól lídra tabulky čtyři minuty před koncem.

U17 přes výborný výkon nebodovala

Úvodní desetiminutovka proběhla mezi vápny s mírnější převahou hráčů Bohemians. Následujících 10 minut však patřilo Hradci. Výsledkem byly dva závary v pokutovém území a orazítkovaná spojnice Kondelíkovy branky. Pak dokázali Klokani přidat v agresivitě a začali hosty dostávat rychlou kombinací pod tlak. Do odkryté branky mohl zakončovat Horký, ale míč si ještě rovnal a obrana stačila odvrátit. Pak po spolupráci Lukáše s Horkým zakončoval Kostka, ale jeho střelu zastavila tyč. V některých dalších akcích chyběla větší kvalita ve finální fázi a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

I ve druhém dějství pokračovali Klokani ve výborném výkonu, který přinesl i šance. Po rohovém kopu vykopávali hradečtí míč z brankové čáry.  Pak dvakrát nebezpečně pálil Habrun, ale jak střela z trestného kopu tak pokus ze hry skončili nad břevnem. Hradečtí se prezentovali několika střelami ze střední vzdálenosti, které bez problémů pochytal Kondelík. V 63. minutě přišel na hřiště Hnilička a hned dal o sobě vědět dvěma drzými průniky. Při druhém našel zpětnou přihrávkou Artemuka, ale ten v dobré pozici netrefil ideálně. Bohužel neproměněné šance potrestal Hradec v 76. minutě, když po centru z naší levé strany měl Sixta na našem malém vápně příliš prostoru a překonal bezmocného Kondelíka. Klokani na nic nečekali a plánované střídání narychlo změnili a začali hrát na tři obránce. Přes stupňující se převahu se však ke gólové akce nedostali. Hradec si šťastné vítězství v závěru pohlídal, ale Klokani za svůj výkon nemusí vůbec stydět. Po většinu zápasu jsme byli lepším mužstvem a hráči za svůj velmi dobrý výkon zaslouží pochvalu.

Bohemians 1905 - FC Hradec Králové 0:1 (0:0)

Branka: 76. Sixta
Sestava:
Kondelík - Doupovec (76. Kudrlička), Rothe, Svozil, Lipan - Kostka, Habrun, Hanek (63. Novotný) - Lukáš (63. Hnilička), Horký, Artemuk.