Změny v hráčském kádru

Příchody i odchody během zimní přestávky

Změny v hráčském kádru

Jako všechny ostatní kluby i Bohemka vede jednání o možných přestupech či hostováních. "Snažíme se najít nejlepší sportovní a zároveň ekonomickou variantu na místa, kde je v sestavě nejmenší konkurence," nastiňuje situaci Libor Koubek, sportovní manažer klubu Bohemians 1905. "Jistotou je odchod záložníka Michálka z hostování zpět do Jablonce a velmi pravděpodobný je odchod útočníka Bálka, ve hře je více variant," pokračuje.

Mezi jasné příchody můžeme zařadit navrátilce do kabiny Klokanů. "Ptáček se vrací z hostování v Sezimově Ústí, Hartig  ze Slovanu Bratislava a Kaufman hlásí návrat po devítiměsíčním zranění kolena. Navíc přijdou hráči o které máme zájem, kde by se jednalo o posílení mužstva a další vytipovaní na zkoušku," pootvírá dvířka přestupovým spekulacím Pavel Medynský.

"Na zkoušku určitě přijde jeden útočník ze Slovenska, další konkrétní jména není možno zatím sdělovat," prozradil Libor Koubek.

Velkým příslibem je posun dorostenecké naděje Bohemians Petra Nerada. Člen reprezentační osmnáctky dostal i pozvání na mezinárodní turnaj v Rusku, který odehraje výběr trenéra Csaplára začátkem ledna. "Petr se od ledna zapojuje do přípravy s A-týmem. Uvidíme, jak rychle se bude adaptovat na dospělý fotbal. Předpoklady určitě má," věří Medynský.