Fotbal versus Futsal aneb souboj Klokanů

Střetnutí futsalové a fotbalové Bohemky na začátku ledna, VSTUP ZDARMA!

Fotbal versus Futsal aneb souboj Klokanů

Zpestření přípravy Bohemians 1905 je na programu 4. ledna v hale na Jižním Městě. Svěřenci trenéra Medynského ještě před odjezdem do Bratislavy na Fortuna víkend šampionů sehrají zápas v hale, což je pro prvoligové mužstvo netradiční. Dochází tak k prvnímu střetnutí fotbalových a futsalových Klokanů.

Na straně futsalistů nastoupí hned tři čeští reprezentanti, kteří výraznou měrou pomohli k postupu do baráže na MS 2012. Ze strany fotbalistů lze očekávat plné nasazení a předvedení se před mezinárodním halovým turnajem na Slovensku. I když se jedná o exhibiční zápas, hráči se před svými kolegy určitě budou chtít předvést.

V hale na Jižním Městě, kde hraje před domácím publikem futsalová Bohemka, bude zápas sledovat mimo jiné i Petr Fousek, bývalý generální sekretář ČMFS a v současné době působící hned v několika komisích FIFA a UEFA, pozvání dostal i předseda futsalového svazu Otakar Mestek. Zváni jste samozřejmě i vy, příznivci fotbalu, futsalu, zajímavé podívané a zelenobílí fandové. Přijďte na Jižní Město ukázat, jak se fandí pravé Bohemce!


Bohemians 1905 x Bohemians 1905

Multifunkční hala Jižní Město
(Květnového vítězství 1554, P11)
Výkop v symbolických 19:05