"A" mužstvo na soustředění v Břízkách

Po včerejším příjezdu do Břízek má za sebou tým první den

"A" mužstvo na soustředění v Břízkách

Po zápase v Satalicích a výhře nad Dynamem 3:0 odjel tým na kondiční soustředění do Břízek u Jablonce nad Nisou. Stejně jako vloni zde mužstvo nalezne vše, co potřebuje ke své práci. Klid, příjemné prostředí a kvalitní zázemí.

Po snídani se mužstvo přesunulo před hotel, kde měli od trenéra Medynského naordinované krátké běhy. I tak ale hráči odcházeli na pokoje s téměr 6 kilometry v nohách. "Terén byl zmrzlý, takže nechyběly pády," poznamenává Martin Nešpor. "Naštěstí se nic nestalo," vzápětí dodává.

Oběd, malá pauza a poté šel tým na spinning nebo na běžky. Tak zněl následující program. "Na běžkách jsem nebyl, protože jsem na nich v životě nestál. Zlámat nohy si nepotřebuji, na to se mám příliš rád. Ne, teď vážně, šel jsem na spinning, ale po chvilce jsem litoval. Bylo toho dost," přiznává náročnost tréninků Tomáš Borek.

Poté následovala cvičení s fyzioterapeutkou Alicí Hamáčkovou a večerní regenerace. Hráči byli po náročném programu unaveni a proto brzy zalehli. V úterý dopoledne je naplánován opět "výlet" na běžkách a na Virtuálním Ďolíčku se objeví i videorozhovory.

Celý nedělní večer prosněžilo, tak uvidíme, do čeho se mužstvo probudí další den. Zajisté je ale čeká obdobný fyzicky těžký program.