U19 remizovala i ve svém druhém vystoupení

Sice znovu neporaženi, ale opět bez vítězství a s první inkasovanou i vstřelenou brankou.

U19 remizovala i ve svém druhém vystoupení

První dorost zavítal ke svému druhému přípravnému utkání do Benešova, kde poměřil síly s domácím týmem širšího kádru A mužů.
Vstup do zápasu jsme měli impozantní a již v první minutě po pěkné akci šel tváří v tvář brankáři Venca Šebek, ale velkou příležitost nevyužil. On se víceméně celý první poločas odehrával v naší snaze o fotbalovost, byli jsme mírně aktivnějším týmem, měli i více zakončení, ale mnoho vyložených příležitostí se neurodilo. Pravdou také je, že jsme někdy velmi zmatečně působili v rozehrávce a smysluplném založení postupného útoku.
Po přestávce jsme po pěkném uvolnění od Lukáše Maxy a dravém průniku Honzy Jiskry šli do vedení. Branka nám ale spíše uškodila, protože v následující pasáži si domácí tým dokázal nejen vytvářet příležitosti, ale hlavně skórovat. Hrálo se hodně živelně a k vidění bylo i mnoho nevynucených ztrát. Ke konci utkání jsme byli opět lehce aktivnější, ale na remíze již nezměnili nic ani příležitosti Tomáše Vobořila a domácího hráče, kterého vychytal Jakub Smrčka.