Poslední den na kondičním soustředění

Hráči se objevili na hřišti, ale i na kopci ve sněhu

Poslední den na kondičním soustředění

Tým si při svém posledním dnu na soustředění užil hřiště i sníh za hotelem. Trenér Medynský naordinoval dopoledne na umělé trávě intenzivní hru a poté si hráči zahráli fotbal na celé hřiště. V klasickém programu následoval oběd a polední pauza.

Další plány byly za hotelem. "Odpoledne sprinty, takže pohodička," zlehčuje náročný dril ve sněhu Martin Nešpor. "Pro mě je to ale lepší, než běhat stále jedním tempem," potvrzuje svůj styl dravého útočníka. Ostatní hráči z toho ale takovou radost neměli.

Poslední večerní regenerace na soustředění a opět v hlavní roli naši maséři. Je nutné podotknout, že po náročném programu musí následovat i odpočinek, kdy tělo načerpává čerstvé síly. "Já byl v bazénku a potom mě Ládík namasíroval," líčil Jan Moravec svůj poslední večer v Břízkách, kdy využil služeb maséra Hrice.

V pátek odjíždí tým již zpět do Prahy. Vynikající zázemí využíval jak jen mohl, ale zápas je zápas a hráči už chtějí znovu hrát (a samozřejmě i vyhrávat). "Zítra už domů, ale těšíme se," prohlásil Lukáš Bodeček a naznačil, že má mužstvo v hlavě již víkendová utkání v rámci Tipsport ligy. V sobotu narazí na Hradec Králové a o den později odehraje 90 minut proti Viktorii Žižkov. Z tohoto zápasu se ČT4 chystá odvysílat televizní záznam.