Abraham a Orolín podepsali smlouvu

Další záležitosti ohledně transferů se vyřizují.

Abraham a Orolín podepsali smlouvu

Martin Abraham a Pavol Orolín v zápasech Tipsport ligy ukazovali vysokou kvalitu, a proto se s nimi klub rozhodl podepsat smlouvu. Jelikož se u obou hráčů jedná o mezinárodní transfer, nyní klub čeká na zahraniční fotbalové asociace.

Jsem rád, že se podařilo podepsat smlouvy s hráči Martinem Abrahamem a Pavolem Orolínem. Vždy jde o to, aby se vzájemně sladily sportovní a ekonomické parametry. Do vyjednávání podmínek u obou hráčů se už plnohodnotně zapojil i nový sportovní ředitel Tomáš Požár a trenér Pavel Medynský, který zkušeného hráče Martina Abrahama do středu zálohy a levonohého záložníka s citem pro koncovku požadoval. Získání volných hráčů, kteří přicházejí ze zahraničí, nám samozřejmě umožnilo minimalizovat náklady na jejich pořízení. Nyní probíhají procedury dané systémem TMS FIFA, tedy i zapojení Německého a Slovenského fotbalového svazu. Sportovní sekretář ing. Koubek je ve styku s FAČR, aby se tyto procedury v rámci možností co nejvíce urychlily,“ uvedl pro klubové webstránky dr. Ladislav Valášek, ředitel klubu.

Ohledně Lukáše Bodečka a Pavla Vyhnala se stále vedou jednání. "Vyřizujeme záležitosti s mateřskými kluby a tento týden chceme obě situace uzavřít," sdělil Tomáš Požár, sportovní ředitel Bohemians 1905.