Poslední rozloučení s Lukášem Přibylem

Prosíme fanoušky, aby respektovali přání rodiny a nejbližších kamarádů.

Poslední rozloučení s Lukášem Přibylem

Nečekaný odchod velkého Bohemáka  a pro většinu z nás i kamaráda Lukáše Přibyla vyvolal v řadách fanoušků velkou odezvu. Fanoušci chodí od čtvrtka chodí spontánně zapalovat svíčky k Ďolíčku a kondolují nejbližším. Také na pátečním pohřbu je očekávána velká účast blízkých a těch, kteří Lukáše znali. Rodina a Lukášovi nejbližší v této pro ně velmi těžké chvíli ponechali pohřeb veřejným a fanoušci se mohou s Lukášem rozloučit společně ve velké obřadní síni strašnického krematoria.

S ohledem na rodinu a nejbližší prosíme fanoušky, aby se k rozloučení s Lukášem dostavili nejpozději ve 13.15 hod., kdy bude obřadní síň zpřístupněna široké veřejnosti. Fanoušci budou moci položit květiny a věnce k rakvi našeho kamaráda až do 13.35. Obřadní síň nabízí jen omezený počet míst a tato by měla být obsazena rodinou a nejbližšími. Truchlící z kruhu nejbližších se začnou k obřadu scházet v čase po 13.35, před samotným začátkem obřadu ve 14 hodin bude možné doplnit případná volná místa přímo v síni. V prostoru před obřadní síní bude připraveno pietní místo pro položení květin a věnců, pro fanoušky, kteří se dostaví až před samotným začátkem obřadu. Je také zajištěna velkoplošná projekce pro všechny z nás, kteří se z kapacitních důvodů nedostaneme přímo do obřadní síně. Zástupci z vedení Družstva fanoušků Bohemians budou na místě nápomocni fanouškům a lze se na ně obrátit.

Tryzna za Lukáše bude ještě v pátek pokračovat na místě, kde jej většina z nás poznala. Až do 21 hodin bude otevřena horní brána Ďolíčku u kotle pod hodinami. Fanoušci mohou zapálit svíčku přímo na schodech tribuny, či na místě před hlavní bránou Ďolíčku.

Jak již byli fanoušci informováni, z důvodu piety bylo přeloženo první jarní utkání na neděli od 17 hodin. I v neděli bude fanouškům zpřístupněn Ďolíček a ti, kteří se nemohou s Lukášem rozloučit v pátek, tak mohou ještě před zápasem zapálit svíčku před hlavní bránou nebo v kotli pod hodinami.

Samotný nedělní zápas bude věnován vzpomínce na Lukáše. U hlavního vchodu a u vchodu číslo 4 (kotel za brankou) budou k dispozici kondolenční knihy. Na Lukáše nebude zapomenuto v zápasovém programu, hráči nastoupí k zápasu s černými páskami a před utkáním proběhne minuta ticha. S Lukášem, který v kotli Bohemky vyrůstal, se ve 33. minutě zápasu rozloučí vlastní choreografií Ultras. Upraven bude také poločasový program, který proběhne v komorním duchu jako vzpomínka na našeho kamaráda a Klokana každým coulem.

Věnujme Lukášovi na jeho poslední cestě každý svou vzpomínku. Připomeňme si v pátek i v neděli co nejdůstojněji a s ohledem na nejbližší věčně rozesmátého Příbu, jemuž se splnil jeho dětský sen a mohl se klubu svého srdce věnovat profesionálně.

Příbo, děkujeme za vše. Vždycky jsme s Tebou!

Družstvo fanoušků Bohemians a klub Bohemians 1905