Nešpor se vrátil na základní školu

Mediální kampaň "Vždycky jsme s vámi!" se rozjela

Nešpor se vrátil na základní školu

První focení právě na tuto kampaň probíhalo na ZŠ Botičská s hráčem Martinem Nešporem. Shodou okolností na tuto školu během svého působení v mládežnických týmech Bohemians 1905 chodil a s paní ředitelkou Mgr. Lenkou Bourovou se osobně zná. Doufejme, že to nebylo při častých návštevách ředitelny za nevhodné chování při hodinách.

Školu samozřejmě moc dobře znám. Ješte nedávno jsem zde chodil a navštěvoval pravidelně hodiny,” přiznává sám Martin Nešpor. “Nejvíce jsem se těšil na tělocvik, to je snad jasné,” nezastírá své sportovní zaměření.

Focení měl na starosti klubový fotograf Pavel Jiřík ml., který je zvyklý zaměřovat ve svém objektivu fotbalisty spíše přímo na hrišti. “Určitě je to rozdíl a pro mě osobně to byl nezvyk. Jsem zvyklý fotit momentky, hráči se neustále pohybují a já je na hřišti hledám,” říká Jiřík. “Nechci se chválit, ale myslím si, že se první série fotek povedla. Nejdůležitější je nápad, já jsem vzal pouze foťák a situaci vyfotil,” poukazuje Pavel Jiřík i na práci marketingového manažera Jakuba Karlíčka s tiskovým mluvčím Tomášem Mutinským.

Chceme se držet hesla: VŽDYCKY JSME S VÁMI!, a proto jsme se vydali cestou nevšední výpomoci hráčů při běžných denních situacích našich fanoušků,” poodkrývá Tomáš Mutinský. “Bohemka je vnímána veřejností jako rodinný klub a tímto se určitě od ostatních prvoligových týmů liší. Proto jsme chtěli vtipnější formou přiblížit hráče našim fanouškům. Že jsou jim stále nablízku,” tvrdí Mutinský.

Děti byly samozřejmě z focení nadšeny, neboť si na chvilku od školy odpočinuly. Navíc je navštívil prvoligový hráč, a to se nestává každý den. “Další focení je v plánu koncem února. Myslím si, že se mají lidé na co těšit,” prozrazuje tiskový mluvčí Tomáš Mutinský. “S Jakubem Karlíčkem máme v hlavě přibližně dalších pět, šest návrhů,” dodává na závěr.