Dnešní Klokan plný rozhovorů

V dnešním čísle najdete otevřený rozhovor s bývalým majitelem Pavlem Švarcem.

Dnešní Klokan plný rozhovorů

Při zápase proti Baníku Ostrava vydáváme opět magazín Klokan. Určitě největší pozornost vzbudí rozhovor s bývalým majitelem Bohemky Pavlem Švarcem. Otevřeně popisuje svůj nástup do Vršovic a předávání klubu Michalovi Vejsadovi. Rozsáhlý rozhovor naleznete uvnitř dnešního čísla.

Dále jsme zpovídali našeho odchovance Davida Bartka, který se dostal z náboru přípravek až do A-mužstva a s jediným malým přerušením je v klubu od Botiče celý svůj život. Jak to vnímá on sám a kdo mu nejvíce fandí, se dozvíte, když si Klokana dnes koupíte.

Představíme vám i naději vyrůstající v juniorce pod vedením Dalibora Slezáka. Útočník Dominik Vašut od bývalého forvarda čerpá cenné zkušenosti a věří v úspěch a přesun do prvoligového týmu.

Samozřejmostí je plakát uprostřed magazínu, přehled minulých zápasů, vzpomínka jak to bylo na podzim s Baníkem, křížovka se soutěží o dva lístky na další domácí kolo s Hradcem a novinka v podobě vtipné fotobubliny. Vyhledejte si naši stránku na FB a zkuste vymyslet něco vtipnějšího a budete mít šanci se objevit v dalším čísle.

Magazín dostanete před vstupem do Synot tip arény od slečen za 20 Kč, popřípadě ještě uvnitř stadionu. Pro permanentkáře je klubový magazín ZDARMA. To ale pouze u slečen před vstupem č. 4. Těšíme se na vaši návštevu, hrajeme dnes od 18 hodin.