Magazín Klokan a novinky ve fanshopu

Zjistěte již nyní, co vás v neděli čeká v časopise Klokan.

Magazín Klokan a novinky ve fanshopu

V neděli čeká Bohemku důležité utkání s Hradcem a trenér Jozef Weber věří ve zvýšenou motivaci. Třeba důležitost zápasu a impulz v podobě nového trenéra přiláká do ochozů další diváky. A ti mají samozřejmě možnost si zakoupit klubový magazín Klokan, který vychází při příležitosti každého domácího utkání.

V aktuálním čísle vás na titulní stránce přivíta Jiří Ptáček, který si na jaře odbyl ligovou premiéru. Nadějný odchovanec Bohemky pomalu nakukuje do základní sestavy a poodkrývá své zážitky z mládeže Klokanů. Vyzpovídali jsme také Antonína Jelínka, webmastera Virtuálního Ďolíčku a jednoho ze zakladatelů záchranářské fanouškovské iniciativy Družstvo fanoušků Bohemians.

Rekapitulace dvou posledních klání je již samozřejmostí. Mezi pravidelné rubriky se dostává také fotobublina, kterou máte možnost vždy vyplňovat na naší FB stránce. Tentokrát se na ní objevil Martin Abraham při zápase s Baníkem Ostrava.

Další rozhovor zasáhnul i juniorku, kde je pod drobnohledem David Šplíchal. Kontroverzní, minimálně vzhledem a postavou, záložník se probíjí sestavou juniorky a věří v posun do prvoligového týmu. Jeho děda si odvezl z Chile v roce 1962 s reprezentací stříbrné medaile a Davidovi by nevadilo, kdyby ho částečně napodobil.

Můžete si vyplnit křížovku, kde hrajeme o dvě vstupenky na další domácí ligové kolo, v němž hrajeme derby s Viktorkou Žižkov. Foto fanoušků je v tomto čísle obvzláště povedené. Takže neváhejte a kupte si v neděli magazín Klokan, a to pouze za 20 korun. Permanentkáři ho mají dokonce zdarma, ale to pouze u slečen před vchodem číslo 4 před zahájením a prvním písknutím hlavního rozhodčího.

Mobilní fanshop má pro vás připravených hned několik novinek. Jak poznáte i v časopise, David Bartek se fotil v reklamě na fanshop v novém triku Celoživotní běh s Bohemkou (což je pro něj přímo určující!), které také podepsal. Ovšem ještě před zveřejněním této informace se podepsané tričko již prodalo. Při dalším focení pro bohemácký fanshop pro vás suvenýr hráč opět podepíše.