V přípravě s U18 Slavie Praha

Vysoká porážka odstartovala sérii jarních přípravných utkání pro budoucí sezónu.

V přípravě s U18 Slavie Praha

Poprvé se představil  kombinovaný tým složený z ročníků 94/95, který se již pravidelně  schází i v týdnu během tréninkového cyklu U19.

Hodně bojácným a nekompaktním projevem jsme soupeři zápas usnadnili a byli jim nápomocni k hladké a zasloužené výhře. Nejvýraznější komplikací bylo složení obranné řady, ve které nastoupil jediný typický obránce a to ještě po čtyř měsíční zápasové absenci. Brankář Filip Starczewski se sice oháněl jak jen to šlo, ale čaroděj-dobroděj to ještě není. V útočné činnosti jsme i my dokázali zahrozit a je škoda nevyužití některých z příležitostí, které by alespoň kosmeticky vylepšily pohled na konečný výsledek.

Pohled na naše premiérové vystoupení však chci hodnotit z pozitivního úhlu. Plnohodnotné zápasové vytížení střídajících hráčů z extraligy, začlenění mladšího ročníku a i zajímavé pasáže ve druhém poločase, jsou ty důvody, proč nebýt jen negativní. Po bázlivém a ustrašeném projevu v prvním poločase jsme totiž  po přestávce přeci jen dokázali zlepšit náš výkon a k vidění již byly i pasáže, kdy jsme nátlakovým způsobem dokázali domácí tým pozlobit. 

SK Slavia U18- Bohemians 1905  5:0 (2:0)

sestava: Starczewski- Novotný, Egert, Nováček (71.Trnka), Hanek-Pyszny (46.Trýzna), Trýzna (31.Zvoníček), Trnka (61.Pyszny)- Barták, Artemuk,Zvoníček (16.Slánský)

branky: 7 min. 1:0, 25 min. 2:0, 62 min. 3:0, 77 min. 4:0, 80 min.5:0