Páteční Klokan zaměřený na mládež

Magazín Klokan a další speciální páteční akce.

Již tradičně k domácímu zápasu patří i magazín Klokan, který se bude v pátek prodávat za 20 korun, pro permanentkáře mají slečny před vstupem č. 4 magazín zdarma. Na titulní fotce uvidíte trenéra Webera, který popisuje, jak to v Bohemce zatím vypadá, jak se zde cítí. Při příchodu do klubu si stanovil nějaké cíle a cestu a tou chce s týmem postupně jít.

Připomeneme si podzimní vzájemné střetnutí, které na Žižkově rozhodl gólem Milan Škoda. A následující stránky budou hodně zaměřené na mládež. Jak vypadaly úvodní zápasy našich dorostenců se dozvíte uvnitř magazínu. Sestavy, branky a fotky U19 ze zápasu se Slavií, U17 a U16 ze zápasu s Motorletem. Na jaře se bohemáckým dorostencům herně i výsledkově daří a možná mezi hráči roste další posila pro A-mužstvo, kam letos přišel z nejstaršího dorostu Petr Nerad.

Fotografie do fanshopu obstaral samozřejmě náš klubový fotograf Pavel Jiřík ml. a objeví se na nich "elegán" Ptáček a "kotelník" Kraják. Na plakátu naleznete zimní posilu Martina Abrahama.

Mezi pravidelné sekce patří ohlédnutí za posledním domácím a venkovním zápasem. Stejně jako dorostencům, tak i juniorce se pod vedením Dalibora Slezáka povedl vstup do soutěže, když přestříleli Rokycany 5:1. Informaci o křížovce, kde hrajeme o dvě volné vstupenky na další domácí zápas s Mladou Boleslaví, snad nemusím ani psát.

Na úplný závěr magazínu jsme přichzstali kompletní rozpis naší zelenobílé mládežnické základy. Od nejstaršího dorostu až po nejmladší žáky. Jestli byste ovšem chtěli ještě více informací o mládeži, naše stránky zde na VD jsou plně aktualizované.

Jelikož Ďolíček tento týden oslavil kulatou osmdesátku, připomeneme si ho společně s vámi diváky před zápasem. O poločase čeká malé derby přípravkovou kategorii, když si to mezi sebou za vaší podpory rozdají hráči ročníku 2004 v zeleném proti stejně starým červenobílým.

Po skončení zápasu budou slečny před stadionem prodávat zelenobílé pomlázky, která nesmí o Velikonocích v žádné bohemácké rodině chybět. Proto nezapomeňte a přijďte si minimálně jednu takovou koupit.