Nedělní magazín Klokan a informace z fanshopu

"Bohemka má zvláštní kouzlo," říká Nicolas Šumský v rozhovoru pro klubový magazín.

V neděli hraje Bohemka s Mladou Boleslaví v Synot tip aréně a u této příležitosti samozřejmě vyjde klubový magazín Klokan plný rozhovorů. Uvítá vás úvodním slovem trenér Weber, který nejenom hráčům opakuje, že musíme nadále bojovat, bojovat, bojovat a abychom šli společně tou správnou cestou.

Mladá naděje Nicolas Šumský cítí v Bohemce zvláštní kouzlo a i když měl před příchodem více nabídek, přestupu ke Klokanům určitě nelituje. Reprezentační náhradník bojuje o šanci dostat se do užšího výběru trenéra Webera a ví, že musí nasbírat ještě hodně zkušeností.

Na dalších stránkách vás zajisté zaujme rozhovor s jedním z nejznámějších bohemáckých fanoušků, Fantomasem. Ten fandí zelenobílým odjakživa a jestli chcete znát o Ultras nebo o něm nějaké zajímavé věci, musíte si článek přečíst v Klokanovi.

Připomeneme si poslední dva zápasy Áčka a také samozřejmě vítězný duel juniorky z Ďolíčku, ve kterém Klokany v zápase s Benešovempodporovalo přes 400 fanoušků. Utkání nakonec vyhráli naši mladíci 3:0 a stoupají v tabulce pod vedením trenéra Slezáka výše a výše.

Pro duel s Mladou Boleslaví si pro vás připravil speciální akci i bohemácký fanshop. Při nákupu nad 500 korun dostanete dva lístky zdarma. Akce platí jak při nákupu v Ďolíčku, tak i ve Fanshopu na cestách před samotným zápasem v Edenu.