Další dny patří Bohemce

Kdybyste nevěděli, co dělat následující dny: BOHEMÁCKÝCH akcí je plno!

Další dny patří Bohemce

Od pátku do neděle Bohemians 1905. Takový je plán zelenobílého fandy. V pátek pařník nebo futsal, v sobotu dorostenci a na závěr se v neděli koukneme na juniorku.

Pátek = III. Bohemácký pařník 18.00
Po krátké odmlce se na scénu vrací zpět oblíbený pařník! Na parníku Tyrš vyplují fanoušci dnes v 18 hodin z Výtoně na Rašínově nábřeží. Parník popluje nejdříve ke Karlovu mostu a Štvanici, následně nabere opačný směr a dopluje až k Vrannému nad Vltavou, poté se bude vracet již zpět. Naloďování začíná o hodinu dříve, takže vstupenky - v podobě očíslovaných pásků, které budou sloužit k tombole - si budete moci zakoupit již v 17 hodin. Nikdo ze zelenobílého národa nesmí chybět. Podrobnosti k akci ve vlastním článku >>

Pátek = Futsalové finále doma 19.00
Ve středu odehráli Klokani první finálový zápas proti ERA-PACK Chrudim a prohráli bohužel vysoko 1:6. Nyní se série přesunula do Prahy a Bohemians mají výhodu domácího prostředí. Vedení přichystalo pro fanoušky tradičně vstup zdarma a sponzor Jihoměstský pivovar pro diváky tisíc piv taktéž zdarma. Utkání začíná v 19 hodin, vysílá ho ČT4, ale kdo by chtěl přijít osobně podpořit ve finále naše futsalisty, hraje se ve sportovní hale na Jižním Městě, Květnového vítězství 1554.

Sobota = Dorosty na Vítkově proti Meteoru 14.45 a 17.00
Jelikož náš nejstarší dorost v tomto týdnu předehrával ligu, má U19 volné dva víkendy. Proto by bylo dobré navštívit zápasy mladších dorostů. U16 a U17 hraje v sobotu na Vítkově, kousek od památníku, který je vidět z velké vzdálenosti, takže hřiště nemůžete minout. Sedmnáctiletým borcům se v posledních zápasech výsledkově moc nedaří, ale sérii určitě budou chtít přerušit proti Meteoru. Zápas jim začíná ve 14.45, nejmladší dorost hraje až po nich a výkop je naplánován na 17. hodinu. S parkováním je v tomto okolí problém, nechte automobil na ulici pod kopcem (Koněvova) a nebo přijeďte MHD (bus Černínova nebo bus a tram Ohrada).

Neděle = Juniorka proti Horním Měcholupům 17.00
Mladící pod vedením trenéra a legendy Bohemians 1905 Dalibora Slezáka nastoupí doma na Loko Vršovice (Lopuchová 1, Praha 10) proti silnému soupeři z Horních Měcholup. Ti vedou divizní skupinu a na podzim rozdrtili Klokany 5:0. Ovšem v zimní přípravě je juniorka, posílena o dva dorostence Maxu a Košatu, na Vyšehradě porazila 2:1. Jak utkání dopadne nyní je ve hvězdách, ale když se liga už nehraje, přijdťe podpořit alespoň "béčko". Hřiště se nachází kousek od Ďolíčku a vstupné je tradičně 50 korun, permanentkáři mají vstup zdarma. A počkejte až ochutnáte místní klobásy!