Dnes večer vypluje III. Bohemácký pařník

Akci pořádá Družstvo fanoušků Bohemians

Dnes večer vypluje III. Bohemácký pařník

1. Parník Tyrš vyplouvá v 18 hodin z náplavky Výtoň (Rašínovo nábřeží, Praha 2), vstup na parník od 17 hodin.

2. Cena vstupenky 240 korun. Pokud ještě nemáte, můžete si pro jistotu rezervovat na mailu druzstvo@fc-bohemians.cz, případně zkusit na místě. Číslovaná vstupenka ve formě VIP pásku slouží zároveň jako lístek do tomboly, kde se můžete těšit nejen na zelenobílé dárky.

3. O hudební doprovod se postarají bohemácké skupiny Moomraj a El Entranadörrr, dále DJ Elza a DJ Karel Hála.

4. Těšit se můžete na pohodovou atmosféru s partou bláznů do Bohemky. Oblečte se do zelenobílého, vezměte vlajky, dáme Praze vědět, že s námi musí počítat. Po hektickém závěru ligy nabereme síly do další sezony. Zprávy ohledně návratu do Ďolíčku jsou pozitivní a můžeme pomalu slavit návrat do tradičního domova. Mělo by nám přát i počasí.

5. Parník popluje nejdříve směrem k centru a ke Štvanici, pak se otočí proti proudu a poplujeme až do Vranného nad Vltavou, později samozřejmě zpět do Prahy ;-)

6. Akci pořádá Družstvo fanoušků Bohemians a srdečně zve všechny fandy našeho klubu. Na parníku budou přítomni zástupci vedení DFB a budou připraveni vám zodpovědět vaše zvídavé dotazy na novinky z klubu a dění kolem něj. Berte parník jako takové další (tentokrát výjezdní) Setkání pod pergolou ;-)


Družstvo fanoušků Bohemians