Prodej permanentek bude zahájen koncem června!

Přesně v pondělí 25. 6. bude zahájen prodej permanentních vstupenek do Ďolíčku.

Prodej permanentek bude zahájen koncem června!

Po pátečním článku o přesunu Bohemians 1905 z Edenu zpět domů přichází pro fanoušky další důležitá zpráva, a to datum zahájení prodeje permanentních vstupenek na zápasy A-mužstva právě do Ďolíčku.

Prodej bude zahájen 25. června ve fanshopu na stadionu a prvních čtrnáct dní budou mít bývalí permanentkáři z Ďolíčku přednostní právo na nákup permanentek na svá místa. Tudíž majitel permanentky z poslední ďolíčkovské sezóny (tj. 2009/2010) bude mít v termínu od zahájení prodeje do 8. července zarezervované své původní místo na tribuně. Ostatní fanoušci si mohou v tomto termínu vybírat ze zbylých volných míst.

V příští sezóně se odehraje v Ďolíčku patnáct mistrovských utkání a permanentka pod hodiny (tedy do kotle, tribuna B) bude stát 999 Kč. Na tribunu C, která leží u pošty a je z ní vidět na tribunu hlavní, bude permanentní vstupenka stát úplně stejně, což znamená 999 Kč. Na hlavní tribunu A si koupíte sezonní vstupenku za "bohemáckých" 1 905 Kč.

Vedení klubu připravilo pro fanoušky Bohemky taktéž VIP permanentní karty. Jsou dvě kategorie - Silver a Gold. VIP Silver bude stát 5 000 Kč a majitel bude mít zaručeno občerstvení na každém zápase. Majitel permanentí karty kategorie VIP Gold za cenu 19 050 Kč bude mít zajištěno občerstvení v pergole a po zakoupení dostane od klubu dárek. Držitelé permanentních VIP karet budou napsáni v časopise Klokan jako sponzoři klubu.

Zahájení permanentních vstupenek začne vlastně v nejbližším možném termínu. Výroba kartiček trvá více než dva týdny a po potvrzení přesunu zápasů do Ďolíčku začalo okamžité schvalování grafických návrhů, cen, zadávání požadavků pro tisk a příprava distribuce permanentních vstupenek. My vám již brzy přineseme grafické náhledy nových permanentek na sezónu 2012/2013.

Ceny permanentek a VIP vstupů závisí na celé řadě faktorů. V podstatě oproti poslední sezóně se zdražuje pouze permanentka na hlavní tribunu, ostatní vstupy jsou levnější. Ve zdražení hlavní tribuny je zohledněno jednak navýšení DPH, ale zejména finanční pomoc klubu na stabilizování sportovního úseku a ke vzestupu a co nejrychlejšímu postupu zpět do Gambrinus ligy. Jsme přesvědčeni a z výstupů fanoušků na webových stránkách vyplývá, že ceny budou fanoušky akceptovány.

Přesnější informaci o prodeji permanentních vstupenek přineseme v týdnu před zahájením distribuce.

Datum zahájení prodeje: 25. 6. 2012
Rezervace míst pro "ďolíčkáře": 25. 6. - 8. 7. 2012

Cena vstupenek:
Tribuna A: 1 905 Kč
Tribuna B: 999 Kč
Tribuna C: 999 Kč
VIP Silver: 5 000 Kč
VIP Gold: 19 050 Kč