Dětský den v Ďolíčku

Všechny děti zveme ve středu 13. 6. do Ďolíčku na bohatý zelenobílý program.

Dětský den v Ďolíčku

Prvního června všichni oslavili Den dětí a zelenobílé rodinky nemusí zoufat, neboť Bohemka přichystala pro své dětské fanoušky také oslavu. A to na středu 13. června, kdy celý program začíná v 16 hodin na náměstíčku. Nabídek na zábavu je hodně, konec je naplánován na 19.05, takže děti mohou přijít kdykoliv.

Abychom šli ale popořadě. Akce je přichystána primárně pro mládežnické celky Bohemians 1905 a děti našich fanoušků. Kdokoliv, kdo bude chtít přijít, může navštívit Ďolíček a najít si tu svoji zábavu. Ve čtyři hodiny začíná program na náměstíčku, kde se dětem vysvětlí veškerý program, kde mohou závodit a kdo je provede po samotném Ďolíčku. U všech disciplín na hřišti budou hráči A-mužstva a za splnění úkolu dostanou děti podpis. Kdo posbírá všechny autogramy hráčů, dostane u pódia odměnu.

Pro děti je přichystána celá fotbalová jedenáctka soutěží. Přes střelbu, slalom, nebo opičí dráhu se musí probojovat k jedenácti splněným disciplínám. Během toho bude probíhat také prohlídka útrob stadionu, kde se dětí podívají do šatny A-mužstva, kde hráči regenerují a odpočívají.

Na náměstíčku nesmí chybět skákací hrad, bude se točit zeleno-bílá zmrzlina a pro nejmenší máme připraven nekonečný papír, který bude čekat na výtvory jejich fantazií. Pro rodiče, kteří přivedou své děti do Ďolíčku bude otevřeno občerstvení, připraveno Kafe s Klokanem a na stadion přijedou i Harley-Davidson.

Po celý den bude samozřejmě otevřen kamenný fanshopu. O kousek dále v pojízdném fanshopu na náměstíčku budeme prodávat speciální podepsanou zelenobílou edici. Co jiného přeci dát malým Klokanům za dárek, že?

Od šesti hodin na pódiu na náměstíčku vystoupí dětští animátoři a proběhne samozřejmě i pořádná diskotéka. Vše skončíme v "klokaních" 19.05 a budeme se už těšit na program A-mužstva, neboť tímto dnem začne fotbalistům letní příprava.