Ďolíček se chystá na ligové zápasy

Na Stadionu Bohemky proběhla další fanouškovská brigáda.

Do začátku druhé ligy zbývají už jen necelé dva měsíce a v Ďolíčku jsou nutné mnohé úpravy. O první z nich se postarali brigádníci, kteří na stadionu Bohemians pracovali celou sobotu.

Stovka fanoušků, jimž osud domova Klokanů není lhostejný, zvelebovala od brzkého rána do pozdních odpoledních hodin stadion i jeho okolí. Hlavním úkolem bylo přemístění plotu "u tramvaje" pro nějž bylo třeba vykopat nové základy. Pozornosti se dostalo trávníku, který byl na několika místech vyměněn a je také připraven pro nové brankové konstrukce. Fanoušci s žebříky a vysokozdvižnou plošinou zprovoznili osvětlení na hlavní tribuně a ochozu za ní. Rekonstrukce se dočkaly i pokladny při vstupu na tribunu a do kotle, kterými již na začátku srpna budou procházet fanoušci na první opravdu domácí zápas po dvou letech. Vyčištěno je okolí Botiče a provedeno bylo také mnoho nátěrových a úklidových prací. To vše pod taktovkou Luďka Provazníka a za účasti představitelů klubu, Družstva fanoušků i Desítky pro domácí.

Ďolíček dnes prošel značným vylepšením, stále ale není konec. Stále je co dělat a v nejbližších týdnech budou mít fanoušci další příležitosti přiložit v Ďolíčku ruce k dílu při dalších brigádách.