Ďolíček se zaplnil dětmi

Ve středu proběhl na našem stadionu Dětský den, přišlo kolem 200 dětí.

Ďolíček se zaplnil dětmi

První den letní přípravy měli hráči dlouhý. Po dopoledním tréninku na Loko Vršovice (článek a foto) se zúčastnili i Dětského dne. Od 16 hodin se Ďolíček zaplnil malými Bohemáky a začali soutěže, skákací hrad se naplňoval a na Náměstíčku bylo opět plno.

Něco přes 200 dětí přišlo ve středu na stadion, aby si zazávodily a zasoutěžily přímo na hrací ploše Ďolíčku. Byl pro ně připraven fotbalový slalom, fotbalová čára, bowling, střelba na přesnost, opičí dráha, skákání v pytlích a mnoho dalších disciplín. Za odměnu dostaly děti spoustu dárečků.

Všichni hráči A-mužstva se pohybovali na hřišti a dětem pomáhali v soutěžích. Za odměnu si děti vysloužily jejich podpis a mohly na další stanoviště. Došlo tak k setkání mladých fotbalistů, fotbalistek, fanoušků a fanynek s jejich idoly z Bohemky. Většina z nich je zná pouze z fotbalových utkání a nyní si s nimi mohly děti i popovídat.

Na hrací ploše hrál automobil radia City, pro rodiče byla na náměstíčku přichystána ochutnávka Kafe s Klokanem, které je možné zakoupit pouze v našem fanshopu. Hned vedle občerstvení byl nafouknutý skákací hrad, který byl neustále v permanenci.

Na závěr Dětského dne byla připravená pořádná diskotéka. Za tancování dostávaly děti odměny od spoluorganizátora Barvy a Laky, Městské části Praha 10 a firmy Adidas. Klub věnoval dětem samozřejmě věci z fanshopu. Jelikož byl pod pódiem i malovací koutek, všechny děti byly doopravdy zelenobílé.

Velké poděkování si zaslouží i naši skvělí fanoušci ULTRAS, kteří nám pomáhali nafukovat zelenobílé balónky a na hřišti byli nápomocni hráčům při složitějších disciplínách. Na Dětském dni Bohemians v Ďolíčku došlo tedy k setkání fotbalistů, fanoušků, dětí a všichni se už moc těšíme na další společnou akci, při které se budeme moct potkat opět v Ďolíčku. Děkujeme a přiště znovu naviděnou!