V Ďolíčku padl historický rekord!

Za jediný den se prodalo nejvíce permanentních vstupenek v novodobé historii klubu.

V Ďolíčku padl historický rekord!

V pondělí 25. června byl zahájen předprodej permanentních vstupenek na zápasy do Ďolíčku na sezonu 2012/2013. Dveře do VIP místnosti, kde je prodej v Ďolíčku připraven, se otevřely před 13. hodinou a začali se odbavovat první zájemci.

Mě nefoťte, manželka neví, že jsem tady. Utekl jsem z práce. Mám odpolední. Vzal jsem si volno. To byly nejčastější hlášky z fronty v Ďolíčku. Možná i proto padl historický rekord. Nikdy od roku 2005, kdy se začala psát novodobá historie klubu Bohemians 1905, se v jeden jediný den neprodalo tolik permanentek, jako právě při letošním zahájení.

"Prodalo se přesně 298 permanentek," potvrzuje skutečná čísla Ing. Jiří Bořík, který má prodej permanentních vstupenek do Ďolíčku na starosti. "Jedná se o absolutní historický rekord v počtu prodaných permanentek za jediný den," potvrzuje rekordní zájem fanoušků.

I v dalších dnech bude možnost zakoupení "permic" do Ďolíčku. V pondělí, úterý, čtvrtek a pátek bude terminál připraven od 11 do 17 hodin, ve středu od 13 do 18 hodin. Platit se může samozřejmě hotově, ale i prostřednictvím platební karty. Online prodej je možný v síti Ticketportal na této stránce.

Fronta se vytvořila již při samotném spuštění prodeje a nezmenšovala se ani při blížícím se konci v sedm hodin. Poslední nový permanentkář odcházel s kartičkou v půl osmé. Klub děkuje všem fanouškům, kteří přišli hned v první den a hlavně, že byli vstřícní k tvořící se frontě.

Přecházení na nový systém ticketingu a samozřejmě čerstvé "porodní bolesti", jak bychom to také mohli nazvat, fanoušci ustáli a patří jim velké poděkování. V následujících dnech by nemělo dojít při odbavení zájemce k prodlení, maximálně v nárazech a při ojedinělých okolnostech v odpoledních hodinách.