Italský prvoligový klub Parma FC v Ďolíčku!

Návrat do Ďolíčku bude mít slavnostní mezinárodní premiéru.

Italský prvoligový klub Parma FC v Ďolíčku!

Ve spolupráci s Desítkou pro domácí a Družstvem fanoušků Bohemians se k připomenutí 80. výročí otevření stadionu v Ďolíčku, a k zahájení nové fotbalové sezóny 2012/13 podařilo zorganizovat mezinárodní fotbalové utkání s velmi prestižním a atraktivním soupeřem: s mužstvem Parma FC, které hraje italskou Serii A. Na italské straně je naší smluvní partnerskou organizací římská sportovní agentura Media Sport Event.

Začátek utkání bude v Ďolíčku 1. srpna v 19 hodin s tím, že u příležitosti tohoto utkání budou nejen představeny naše nové zelenobílé dresy pro sezónu 2012/13, ale dojde také k slavnostnímu rozloučení a poděkování za dlouholeté vynikající služby triu hráčů, kteří v našem klubu ukončili velmi úspěšnou kariéru: s Markem Niklem, Pavlem Lukášem a Lukášem Hartigem. Všichni tito hráči byli v posledních letech opravdu velkými oporami mužstva a ikonami našeho klubu a zasloužili se jak o výkonnost A-mužstva, tak o dobré jménu klubu. Díky svému  profesionálnímu přístupu k tréninku i k utkáním právem patřili ke vzorům pro naše mladé hráče a získali si navždy srdce vršovických a dalších fanoušků po celé republice.

Vstupné na utkání s italským mužstvem Parma FC bude 250,- Kč na hlavní tribunu a 150,- Kč na ostatní místa. Předprodej bude zahájen dne 26. 7. 2012 v 11 hodin. Majitelé permanentních vstupenek na sezónu 2012/13 mohou k zakoupení vstupenek na utkání s Parmou využít do 30. 7. 2012 přednostní právo na své místo na hlavní tribunu a na tribunu u pošty. Po tomto termínu budou i vstupenky na tato místa dány do běžného prodeje. Pro vysvětlenou dodáváme, že cenová hladina vstupenek vyplývá z nákladů, které je nutno na takové mezinárodní utkání vynaložit, jinak nelze k oslavě 80. výročí Ďolíčku pro fanoušky realizovat utkání s renomovaným klubem ze zahraničí.

Utkání s italským prvoligovým mužstvem Parma FC je součástí programu Léto s Klokanem a bude odehráno za účasti představitelů MČ Prahy 10 a italského velvyslanectví v Praze. Doplňující doprovodný program proběhne před a po utkání v areálu stadionu. Podrobnější informace pro klubový web připravujeme.