U17 zahájí přípravu v pondělí

Tým pod vedením trenéra Petra Vanka se začne připravovat na novou sezónu.

U17 zahájí přípravu v pondělí

Volno uteklo jako voda a v pondělí se sejde kádr U17 před novou sezónou. Novým trenérem této kategorie bude Petr Vanko, který přichází od mužstva U15. Tým povede společně s asistentem Pavlem Jiříkem mladším. Nedílnou součástí tohoto realizačního týmu bude dlouholetý vedoucí mužstva Jirka Kondelík a svou ,,trochou“ do mlýna určitě přispěje i masérka Romana Vobořilová.

První tréninková jednotka je tedy naplánována na pondělní 15. hodinu. První týden se bude U17 zdržovat na Smíchově, ve středu ji čeká od 11 hodin první přípravné utkání v Davli proti Českým Budějovicím.

Celý tým čítá 19 hráčů do pole a dva brankáře. Jedná se o ročník 96 doplněný o několik hráčů ročníku 97. Do přípravy se zapojí o několik dní později trio hráčů ročníku 97 Blecha, Brak a Dařina, kteří si v současné době plní reprezentační povinnosti. Naopak trio hráčů ročníku 96 Bláha, Kondelík a Kostka již zahájili přípravu v kádru U19.

V dalším týdnu tým cestuje do zlínského hotelu Garni a v rámci herního soustředění jej čekají Brno, Senica, Trenčín a Olomouc.