U19 vyrazila za Duklou na soustředění do Nymburka

V obou přípravných duelech byla úspěšná.

U19 vyrazila za Duklou na soustředění do Nymburka

K velmi nabitému programu se dostal tým U19. Kombinace přípravných utkání s turnajem CEE Cup nám během tří dnů připravila porci čtyř utkání. V sobotu jsme vyrazili za Duklou Praha na soustředění, kde jsme poměřili síly ve dvou kláních. Někteří hráči dostali volno, a tak jsme odjeli doplněni o hráče z kategorie U17. Opět se potvrdilo, že v případě správného růstu a přístupu kluků z ročníku 96 nám roste do dalších sezón velmi zajímavá konkurence a já je musím za jejich vystoupení pochválit. Jsem rád, že se ukázalo, že je kam sahat.
První utkání bylo kvalitnější, mělo vyšší tempo a hlavně rozdíl mezi týmy nebyl tak zřetelný jako ve druhém duelu. Naopak soupeř byl v závěru poločasu a hlavně do úvodní branky v části druhé lepším mužstvem a přehrával nás. Dokázali jsme však průběh a skóre otočit v náš prospěch. Především díky tomu, že jsme se také zaplať pánbůh prosadili v koncovce a i díky spolehlivému výkonu Petra Dočekala v brance.
O dramatičnost a kvalitu druhého zápasu se staral především náš tým, aktivita sice s narůstajícím skóre trochu upadala, ale konečný výsledek odpovídá poměru sil, který byl na hřišti k vidění.