Od čtvrtka vstupenky na Parmu i Střížkov!

Kvůli velkému zájmu fanoušků od čtrvtka k dispozici již lístky na druhou ligu.

Od čtvrtka vstupenky na Parmu i Střížkov!

Ve čtvrtek 26. července v 11 hodin odstartoval předprodej lístků na mezinárodní utkání s italskou Parmou, kdy fanoušci Bohemky oslaví 80. výročí Ďolíčku. Vstupenky jsou k dispozici pod pergolou na stadionu a držitelům permanentek jsou jejich místa držena až do pondělí 30. července. Ostatní místa jsou normálně k dispozici a jejich cena je 250 Kč na hlavní tribunu a 150 Kč do kotle a na protilehlou tribunu u pošty.

Před tímto utkáním dojde k poděkování a rozloučení s bývalými hráči Markem Niklem, Lukášem Hartigem a Pavlem Lukášem (ten se ovšem z důvodu časové kolize se svým zápasem nezúčastní). K utkání budou prodávány půlené šály a zápasové vlaječky z limitované edice, zároveň začne prodej nových dresů na sezonu 2012/13. Vše k dostání v kamenném fanshopu v Ďolíčku.

Zároveň díky velkému zájmu fanoušků o lístky na první kolo druhé ligy, kdy se Bohemka postaví proti Střížkovu, se dnes spustil také předprodej na toto utkání. Na všech místech Ticketportalu si můžete vyzvednout vstupenky za 150 Kč, respektive 90 Kč. Jedno z prodejních míst je samozřejmě i v Ďolíčku.

Vzhledem k očekávanému zájmu o vstupenky na tyto dvě utkání byl prodej přesunut do pergoly u vstupu do zázemí klubu. Jestli budete mít zájem o lístek do kotle, je možnost zakoupení i v našem fanshopu na ochozu. Předprodej vstupenek na další utkání bude probíhat ve fanshopu a začne vždy 6 dní před zápasem v 11 hodin.