U19 zakončila turnaj CEE cup na 9.místě

Po páteční výhře nad Kluží a sobotních penaltách se Spartakem Trnava

U19 zakončila turnaj CEE cup na 9.místě

Nejstarší dorost zakončil své vystoupení na mezinárodním turnaji CCE cup. Po hladkém a jednoznačném průběhu s Universitatea Cluj se U19 utkala se Spartakem Trnava v boji o celkové 9. místo, kde uspěla v penaltovém rozstřelu.
Páteční vystoupení bylo především v prvním poločase jednoznačnou záležitostí. Kromě čtyř branek jsme si vytvořili i další střelecké příležitosti, jejich realizace však nebyla optimální. Hosté se snažili o brejky po našich ztrátách míče, ale nedokázali občasné náznaky dobrých příležitostí dotáhnout do zajímavějšího konce. Po přestávce kvalita na naší straně opadla, na hřišti se odehrával převážně boj plný nepřesností a zápas plynul a plynul ke svému konci.
Sobotní duel již byl vyrovnanější. Nám se opět více vydařila první část, kde jsme působili aktivněji a nebezpečněji než soupeř. Velké příležitosti Pavla Slánského a Dana Bláhy však nerozhodný stav nezměnily. Ten vydržel i po poločase druhém, a to především díky brankáři Filipu Starczewském, který si poradil s několika šancemi Spartaku. I v penaltovém rozuzlení si počínal jistě a jeho dvě zneškodněné penalty nás posunuly na celkovou 9. příčku.