Jiskra rozhodl po dvou minutách

První mistrovské utkání juniorky rozhodl Jiskra, Bohemka vyhrála 1:0 (uvnitř Bohemka TV).

Jiskra rozhodl po dvou minutách

První ostré utkání čekalo juniory v pondělí na hřišti v Uhříněvsi. Proti nim se postavili stejně staří hráči z Táborska a celé utkání bylo typicky mládežnické. Hodně vysokých míčů, časté souboje a nepřesnosti při rozehrávce.

Uklidnění přišlo až ve druhé půli. Jediný gól vstřelil útočník Jan Jiskra, který byl v tu chvíli dvě minuty na hřišti. Jiskra proměnil dlouhý pas od Egerta a společně s čerstvými hráči na hřišti přinesl do řad mládežnických nadějí Bohemky klid.

Velký přehled prokázal gólman Kuru, který společně s Hauerem, Orolínem, Neradem, Šumským a poté i Budínským, kteří doplnili juniory z A-mužstva, nastoupil k dnešnímu utkání. Častými, ale především kvalitními zákroky, zachraňoval mnohokrát čisté konto.

A jelikož ke konci utkání nedokázali mladíci proměnit několikanásobná přečíslení, utkání skončilo nejtěsnějším možným výsledkem. Nyní čeká tým ve čtvrtek zápas v Teplicích.

Bohemka TV natočila pozápasové rozhovory se střelcem gólu Janem Jiskrou a trenérem Bohemians 1905 U21 Františkem Šturmou.