Rozhodčí Jech potrestán za výkon v Ďolíčku

Hlavnímu rozhodčímu z nedělního utkání pozastavena činnost na 3 soutěžní utkání.

Rozhodčí Jech potrestán za výkon v Ďolíčku

Komise rozhodčích 6. srpna rozhodla o potrestání hlavního rozhodčího z nedělního utkání prvního kola druhé ligy. Jech neodpískal pokutový kop za ruku ve prospěch Vršovických, a proto dostal trest na 3 kola. Bylo to přitom za přítomnosti předsedy FAČR Miroslava Pelty a předsedkyně Komise rozhodčích Dagmar Damkové.

Fanoušci Bohemians přímo na stadionu, ale především i nyní na sociálních stránkách rozebírají i další situace ze zápasu. Sporných momentů bylo více, během osmi minut křičeli na rozhodčího diváci hned třikrát. Zdálo se jim, že po centru Nerada a střele Jirouše měly následovat penalty, navíc se jim nelíbil ani faul na Kalinu, který dostal narozdíl od hostujícího obránce žlutou kartu za simulování. Video se záběry zde.

Je zřejmé, že Komise rozhodčích má s arbitry zápasů, kde účinkuje Bohemians 1905, velké starosti. Již na konci minulé sezony, kdy hrála Bohemka o záchranu v první lize, byli po zápasech Klokanů potrestáni rozhodčí od předsedkyně Dagmar Damková. Radek Příhoda dostal trest na 4 utkání, Karel Hrubeš na 3 utkání a Josef Váňa na 4 utkání. Veškerý přehled o trestech naleznete zde.