Juniorka veze z Teplic bod

Junioři Teplic srovnali až v nastaveném čase a Bohemka si ze severu veze bod.

Juniorka veze z Teplic bod

Hráči Bohemky do jednadvaceti let vyrazili na sever Čech posíleni o čtyři fotbalisty z A-mužstva. Opět si zachytal Bartoloměj Kuru, do stoperské dvojice s Egertem se postavil Jan Hauer a záložní řadu vyztužili Lukáš Budínský, který nabírá zápasové tempo po zranění, a Pavol Orolín.

Teplice v pondělí dokázaly na Strahově porazit stejně starou Spartu 3:0, Klokani porazili v Uhříněvsi juniorku Táborska 1:0. Nastoupily proti sobě tedy neporažené týmy.

Ze začátku měly více ze hry Teplice, ale když svoji šanci neproměnil Matheus Shkreta, ani Česlák a Poláka zastavil za cenu žluté karty Egert, šlo se do kabin za stavu 0:0. Druhá půle zase patřila Bohemce. Po krásné přihrávce Budínského se prosadil Lukáš Šedivý a poslal Bohemku do vedení. A když už to vypadalo, že si mladíci z Vršovic odvezou domů tři body, prosadil se v nastavení po centru hlavou domácí Delalič.

Po dvou zápasech má Bohemka čtyři body a v pondělí pojede za soupeřem z Jablonce. Ten porazil shodně 2:1 moravskou Olomouc a slezskou Ostravu.