Juniorka stále neporažena

Z Jablonce si vezou mladíci tři body a jsou stále neporaženým celkem soutěže.

Juniorka stále neporažena

Ve třetím kole Juniorské ligy došlo ke střetnutí doposud neporažených týmů této soutěže. Jablonec porazil kvalitní celky z Moravy a Slezska - Sigmu Olomouc a Baník Ostrava. Bohemka vyhrála nad Táborskem a remizovala v Teplicích, když obdržela gól až v nastavení.

V Mšenu, před zraky více než tři sta diváků, se Klokani ujali vedení hned ve 13. minutě, když si míč ve vápně na značku pokutového kopu postavil Lukáš Budínský a nařízenou penaltu proměnil. Další šance Petličky a Košaty zlikvidoval domácí gólman Krásný, zachránil tak Jablonec od větší pohromy.

V závěru poločasu měl vyrovnání na kopačce Vaníček po centru Haurdiče, ale když se míč zastavil u obránců, Klokani udeřili podruhé. Ve 44. minutě Haurdič ztratil balón na vlastní půlce, k míči se dostal Nerad a gólmana Krásného prostřelil mezi nohama.

Druhý poločas nabídl divákům šance na obou stranách, ale gólu se dočkali jenom vršovičtí fotbalisté. Centrující Košata našel hlavu další výpomoci z "áčka" a do střelecké listiny se zapsal obránce Hauer. Všechny čtyři posily z A-mužstva se tedy pořádně ukázaly. Havránek v brance udržel čisté konto, Budínský, Nerad a Hauer se trefili mezi tři tyče jablonecké branky.

Juniorka v pátek nastoupí k přátelskému utkání v Satalicích proti Hapoelu Raanana AFC a v pondělí vyzve v Uhříněvsi Příbram. V Satalicích se hraje od 10 hodin, Zápas Juniorské ligy se bude hrát od pěti, a permanentkáři mají tradičně vstup zdarma.