Webera potěšila vysoká produktivita

Trenéři Jindra a Weber hodnotí zápas se Sokolovem.

Na pozápasové tiskové konferenci se po letech v jedné lavici potkali dva spolužáci. Sokolovský Aleš Jindra i Jozef Weber totiž společně studovali trenérskou profilicenci. Oba se také shodli na hodnocení zápasu.

Bohemka vyhrála zaslouženě,“ gratuloval soupeři hostující trenér, „jednoznačně využila své možnosti, které měla již v prvním poločase. Měli jsme velké problémy na naší pravé straně a paradoxně jsme se na hřišti Bohemky nechali vybrejkovat. Neměli jsme dostatečnou kvalitu na to, abychom po zisku míče zahrozili, vytvořili si nějakou příležitost a zakombinovali. Naopak, když jsme byli v držení míče, tak jsme o něj lehko přišli a soupeř nás potrestal,“ shrnul zápas Jindra.

I Jozef Weber se soustředil hlavně na první poločas. „Přehráli jsme Sokolov přes naši levou stranu, z ní padly i branky. Snažili jsme se o rychlý přechod do útoku po zisku míče. Je pravda že jsme s tím v minulém zápase měli problémy, ale teď byla produktivita vysoká, přestože z mého pohledu jsme měli ještě těžšího soupeře, lépe organizovaného, fotbalovějšího, než v prvním kole. Je to pro Sokolov až kruté,“ srovnal Weber dosavadní dva zápasy v Ďolíčku. Ke druhému poločasu byl pak velmi stručný. „Nemá cenu ho komentovat, kvůli různým věcem,“ řekl Jozef Weber na adresu méně fotbalové, zato více "karbanické" druhé části zápasu.