Bohemka zkrátka dominovala

Trenéři Malura a Weber hodnotí nedělní zápas.

Trenérovi karvinských fotbalistů Pavlu Malurovi na tiskové konferenci po debaklu v Ďolíčku moc do řeči nebylo. “Bohemka nás dnes předčila ve všech směrech. My jsme ji k tomu pomohli v úvodu utkání, kdy jsme udělali dvě individuální chyby a dostali jsme z toho pěkné góly. Sice jsme dali kontaktní gól, kterým jsme ji trochu znervóznili, ale byli na koni a po té třetí brance už byl na hřišti jen jeden pán, a to byla Bohemka. Byla dnes zkrátka lepší,“ stručně zhodnotil Malura.

Jozefa Webera vystrašil jen úvod zápasu po vynucené změně v sestavě. „Prvních deset minut bylo z naší strany nervózní, došlo ke zranění Jirouše, měnila se sestava, byl tam zmatek a trošku nás to v úvodu poznamenalo. Pak jsme se zklidnili, dali jsme dvě pěkné branky, vypadalo to, že jsme dominantní, že ten zápas dohrajem. Ale Karviná se dostala do zápasu taky krásným gólem a my jsme zbytečně zvervózněli. Z mého pohledu byl rozhodující třetí gól. Ten nás uklidnil a ve druhé půli už jsme dominovali ve všech směrech. A dnes jsme podali nejlepší výkon v letošní sezoně,“ pochválil své svěřence Weber.

Vypadnutí z poháru během zbytku týdne kabina neřešila, úplně zapomenuto ale není. „Nedělali jsme kolem toho žádný cirkus. Kluci si byli vědomi, co se stalo a nechtěli jsme je znervózňovat. Ale ani vysoké vítězství mi tu kaňku nesmazalo, těšil jsem se na konfrontaci s ligovým Jabloncem. Spíš to je ale deprimující pro hráče, kteří šanci na Meteoru dostali a nevyužili ji,“ uzavřel trenér Bohemians Jozef Weber tiskovou konferenci po zápase s Karvinou.