Další magazín 1905 Klokan v prodeji

Již čtvrté číslo v této sezoně vyjde v neděli v Ďolíčku, máte možnost předplatného.

Další magazín 1905 Klokan v prodeji

Na obálce čísla čtyři se objeví letošní nová brankářská posila. Mladý talentovaný gólman, který odchytal i zápas na mistrovství světa, se stal v létě bohemáckou posilou. Rozhovor o jeho fotbalové kariéře i soukromém životě si můžete přečíst v Ďolíčku, kde se magazín bude od 15. hodiny prodávat.

Připomeneme si i Memoriál Lukáše Přibyla aneb Mám to pod kontrolou, který proběhne v Ďolíčku již 16. září. Proti SK Kotva Vršovice, posílené bývalými hráči Bohemky, nastoupí Real Top Praha plný známých osobností.

V novém čísle si připomeneme Cestu za titulem, poslední zápasy, které Bohemka odehrála, v již tadičním Dotazníku ze zákulisí si představíme dalšího zaměstnance Bohemky, a k tomu se dozvíte mnoho dalších informací. Cena je pro všechny stanovena na 20 Kč.


Z důvodu velkého zájmu o nový klubový magazín 1905 Klokan Bohemka zavádí možnost předplatného tohoto magazínu. První číslo se v nové sezoně vyprodalo, druhého čísla zbylo pouze pár posledních výtisků. Tato možnost je hlavně pro mimopražské návštěvníky, kteří se nedostanou na každé domácí utkání Bohemians do Ďolíčku a mají zájem odebírat klubový bulletin pravidelně. Pár předplatiletů klub již eviduje a pravidelně jednotlivá čísla zasílá poštou. Zařaďte se po jejich bok a objednejte si klubový magazín na celou sezonu na e-mailu info@bohemians1905.cz nebo na telefonním čísle 739 531 734.