U14 rozstřílela Jindřichův Hradec

Gólové hody na Lokádě

U14 rozstřílela Jindřichův Hradec

Na Lokádě jsme uvítali jednoho z nejslabších účastníků ligy. Přesto jsme neponechali nic náhodě a kluci nastoupili maximálně soustředění.
Od začátku na soupeře vlétli a už po minutě Zita presinkem vybojoval míč, prohnal se kolem obránce a šel sám na gólmana. Brankář sice skvěle zasáhl, když vystihl kličku, ale odražený míč získal Hlinák, dostal ho zpátky před branku a Zita druhou šancí nepohrdl - 1:0.
Hradecké jsme od začátku jasně přehrávali a navíc jsme byli i produktivní.
V 6. minutě poslal Zitovi míč mezi obránce Malý a bylo to 2:0. Hned v 7. minutě dostal Zita míč na úrovni penalty, otočil se s ním a technicky zvýšil, když se střela odrazila od tyče do brány - 3:0.
Poté jsme měli několik možností a střel. Prosadili jsme se znovu až ve 22. minutě. Mruvčinský tvrdě vystřelil na hranici velkého vápna, brankář střelu pouze vyrazil a Zita byl na správném místě - 4:0. Ve 24. minutě dostal přihrávku do křídla Hlinák, obešel obránce a naservíroval míč do běhu Zitovi, který ho umístil do horní části branky - 5:0.
Poločas uzavřel Filip Malý, když prošel Jindřichohradeckou obranou až do pokutového území a s jistotou zakončil - 6:0.
Do druhého poločasu jsme vystřídali a tempo se trochu snížilo. Přestože měli hosté pouze jednoho střídajícího hráče, nebylo to chvílemi na hřišti příliš vidět.
Hra se odehrávala často ve středu hřiště a my jsme se dostávali k soupeřově bráně trochu těžkopádně.
Postupem času jsme se i díky lepší kondici dostávali čím dál častěji do šancí, ale produktivita nám trochu vázla. Přesto jsme ve druhém poločase přidali ještě 4 branky.
Ve 37. minutě Hlinák po přihrávce Mruvčinského - 7:0. Ve 45. minutě se prosadil Mruvčinský po přihrávce Krásy - 8:0.
V 51. minutě po Mruvčinského asistenci znovu Hlinák  - 9:0, a do třetice po samostatné akci uzavřel skóre na 10:0 opět Hlinák.
Vysoké skóre nás potěšilo. Ani v mladších žácích jsme často po součtu z obou hřišť nedosáhli na dvouciferný počet gólů. Doufejme, že jsme nevystříleli všechen prach a příští kolo v Příbrami potvrdíme dobrou formu v úvodu ligy.