U19 úspěšná ve Zlíně

A zcela zaslouženě po velmi dobrém výkonu.

U19 úspěšná ve Zlíně

Já se budu muset ještě „na stará kolena“ naučit psát pochvalné a pozitivní reporty. Ve Zlíně jsme totiž pokračovali v nastoleném trendu posledních zápasů a nezbývá, než tým za vystoupení pochválit. V utkání jsme vyhráli naprosto zaslouženě, jen rozdíl ve skóre neodpovídá, protože jsme dnes jednoznačně dominovali.

Po trochu ležérním vstupu jsme začínali postupně přebírat iniciativu. Milan Havel v 11. minutě vystihl malou domů a s darovanou příležitostí naložil s rutinou a poslal nás do vedení. Získali jsme převahu ve středu pole a předvedli několik velmi povedených souvislých akcí, kterým chybělo jen lepší dotažení ve finální fázi. V 21. minutě  vysunul Michal Hubínek aktivního Romana Artemuka, kterého domácí zastavili nedovoleně až v pokutovém území a Milan Havel z nařízené penalty přidal svoji druhou branku. V nastoleném trendu jsme pokračovali i nadále a skóre se nezvyšovalo jen díky naší zbrklosti a nevhodnému řešení.

Aktivnější domácí tým v úvodu druhé části několikrát z větší vzdálenosti velmi nepřesně střílel. Následující minuty si v koncovce pronajala dvojice Ivo Malina a Jaroslav Trnka, kteří několikrát zkoušeli štěstí. Především Ivo Malina z pozice pravého obránce měl dvakrát velmi blízko ke gólu. V 63. minutě však domácí zahráli roh, který proletěl skrz branku až na zadní tyč, odkud propálil hráč Zlína vše, co mu stálo v cestě. Kdo očekával změnu v herním projevu, tak se zmýlil. I když jsme již po prostřídání nebyli tak dominantní, nebylo z čeho vyrovnat. Naopak Michal Hubínek, Lukáš Nováček a David Hanek mohli přidat uklidňující třetí branku, ale gólman byl vždy na místě.