Magazín 1905 Klokan v neděli v prodeji

Při dalším domácím utkání si můžete opět zakoupit klubový magazín.

Magazín 1905 Klokan v neděli v prodeji

V již pátém letošním čísle si můžete tentokrát přečíst rozhovor s mladým nadějným obráncem Janem Hauerem, který minulou sezonu ve Varnsdorfu právě z Vršovic hostoval. Jak na toto období vzpomíná a jestli trenérovi prozradí něco o soupeři, se dozvíte v rozhovoru.

Vrátíme se k minulému víkendu a k benefiční akci Mám to pod konrolou, kdy se v Ďolíčku setkala skupina osobností a sehrála přátelské utkání s fanouškovským týmem SK Kotva Vršovice 1895. Výsledek není rozhodující, ale všem zúčastněným musíme opět poděkovat.

Přinášíme ukázku rozhovoru s Jaroslavem Němcem 30 let po mistrovské sezoně (celý rozhovor zde). Nechybí ani statistika ze dvou pražských derby, která Bohemka odehrála v tomto měsíci, samozřejmě ale před třiceti lety.

Do sezony se zapojila i futsalová Bohemka a tudíž se v magazínu budou objevovat častěji informace o futsalových Klokanech. Nechybí již tradiční ohlédnutí za posledním střetnutím, fanouškovská fotobublina, křížovka o dvě vstupenky, dotazník ze zákulisí a foto fans. Dočtete se i o dřívějším Radiu Bohemka, které nyní funguje pod názvem Radio BOFOR a přináší fanouškům živé audio reportáže z každého utkání Bohemky.

Kdo se nemůže dostavit osobně v neděli na zápas a přesto by měl zájem si koupit za 20 korun klubový magazín, má možnost si ho předplatit. Odebírat pravidelně magazín 1905 Klokan je samozřejmě možné a od doby, kdy klub oficiálně zavedl tuto možnost, se zvedla četnost předplatitelů na několik desítek. Informovat se můžete na mailové adrese info@bohemians1905.cz, popřípadě zde na našich internetových stránkách.