Juniorka prohrála na Julisce

Junioři Bohemky dvakrát za sebou bez bodu.

Juniorka prohrála na Julisce

Hráči Bohemky do jednadvaceti let posíleni o hráče z áčka Ptáčka a Šumského nezvládli střelecky utkání na Julisce a prohráli s domácí Duklou o dvě branky. Aktivnější už od samého začátku byla právě Dukla. K první střele na bránu se dostal Svoboda, ale minul ji o pár metrů. Další šance na sebe nenechala dlouho čekat, dostal se do ní Marič, ale mířil nad.

V 16. minutě se do pěkné gólovky dostal Fryčer, střela ale prolétla těsně nad břevnem. Bohemka se snažila odpovědět, ale marně. První protiútok skončil odkopem míče do zámezí a následná rozehrávka přinesla jen centr končící v rukou Štěpánka.

Velkou šanci měl hostující Žaloudek, který nastřelil břevno. V poslední minutě však vyslal Pták Jurošku středem šestnáctky k bráně, kde byl zfaulován a následně byl nařízen pokutový kop, který sám Juroška proměnil.

Domácí vstoupili do druhého poločasu další brankou. Pták pronikl skrz vršovickou obranu, míč naservíroval Juroškovi a ten zvýšil skóre na 2:0. Na druhé straně zúročila pěknou akci Bohemka, když po přihrávce Košaty snížil na rozdíl jediného gólu Šedivý.

V 75. minutě se trefill Čapek, kterého od půlky vyslal za hostující obranu Pařík. Vzápětí navýšil skóre ve prospěch Dukly nádhernou střelou do šibenice zpoza šestnáctky Kotlík. Bohemka se s nepříznivým výsledkem nechtěla smířit a v 79. minutě po přihrávce Šumského snížil Košata a stanovil tak konečné skóre na 4:2 ve prospěch domácí Dukly.