U14 porazila Táborsko 12:0

B-žáci vyprovodili hosty z Tábora rozdílem dvou tříd

U14 porazila Táborsko 12:0

Výsledky soupeře z minulých kol nenapovídaly snadnému průběhu. Nám ovšem zcela vyšel začátek, kdy jsme skórovali už ve 3. minutě. Přímý kop rozehrál Farkaš, střela mu sice vůbec nesedla, ale míč zamířil přímo před rozběhnutého Petráka, který uklidil míč do sítě.
Další gól jsme přidali v 9. minutě, když Petrák zavedl míč z levé strany do pokutového území, přihrál pod sebe na Zitu, který přehodil gólmana hostí a změnil skóre na 2:0.
Zita pak zvýšil na 3:0 po podobné akci, opět mu nahrál Petrák.
O chvíli později doklepl ve skrumáži odražený míč hlavou do sítě Macháč, a poločas uzavřel na 5:0 Hlinák,když po narážečce se Zitou obešel brankáře a skóroval do prázdné branky.
Táborské jsme naprosto k ničemu nepustili,neměli jedinou střelu na bránu. Měli pouze pár náznaků brejkových situací, které ovšem nedotáhli k zakončení.
Výsledek prvního poločasu vypadá jednoznačně, ale bylo to dáno především tím, že nám skoro všechno vycházelo - kombinace v rychlosti, pohyb hráčů a zakončení.

Ve druhém poločase jsme opět skórovali už po třech minutách a odpor soupeře naprosto opadl.
Hlinák přihrál Zitovi a ten zvýšil na 6:0.
Od té doby jsme naprosto dominovali.Postupně jsme přidali dalších 6 gólů a spoustu dalších šancí nevyužili. Postupně zcela opadla naše koncentrace a většina hráčů už se tlačila pouze dopředu ve snaze dát si gól a zpátky se vracela velmi zvolna. Z toho pramenilo několik ohrožení naší branky, ale soupeř byl naštěstí směrem dopředu naprosto bezzubý.
Ve 41. minutě si Táborští připsali první střelu, šla však mimo branku.
Do druhého poločasu jsme kromě jiných poslali do pole i náhradního brankáře Fialu a nevedl si vůbec špatně.
Ve 48. minutě zvýšil Krása po Petrákově přihrávce na 7:0 , v 50.minutě využil Kopecký Letvanovu nabídku na 8:0.
V 55. minutě se řítili do velké šance Táborští, když šli dva na jednoho našeho obránce, ale situaci nevyřešili správně.
Poté jsme přidali dva slepené góly v 56. a 57. minutě, kdy nejprve Kopecký po přihrávce Malého a po něm Petrák po odraženém míči zvyšovali až na 10:0.
V 63. minutě přidal další gól Kopecký znovu po přihrávce Petráka, a skóre uzavřel střelou z dálky Letvan,když ji kousek před gólmanem tečoval obránce a změnil její směr.
Ke konci druhého poločasu to už bylo čekání na konečný hvizd, soupeř byl zralý na ručník a my jsme se dostávali do šancí tak lacino, až to bylo trochu jednotvárné.
Přes slabý výkon Táborských je nutné říci, že to byla z naší strany velmi dobrá hra a k vidění byla spousta pěkných kombinací v plné rychlosti.