Juniorka padla v Jihlavě

Mladíci dostali gól hned ve třetí minutě a soupeře již nedokázali dohnat.

Juniorka padla v Jihlavě

Na hlavním stadionu v Jihlavě se představili mladí Klokani proti stejně starým fotbalistům Vysočiny. Za Vršovické nastoupil na hrotu útoku Jibril Daniel Adams, který je v Bohemce na zkoušce a nastoupil tak poprvé v zeleném dresu. Z áčka doplnili kádr brankář Havránek a ofenzivní Šumský, z nejstaršího dorostu přijeli s juniorkou Havel a Malina.

Nicolas Šumský byl u největších příležitostí Bohemky, ovšem žádná akce v první půli neskončila brankou. Zato domácí hned v úvodu udeřili po rohovém kopu, když se hlavou prosadil Kosak. V patnácté minutě se zaskvěl v bráně Havránek, když bravurně zlikvidoval další šanci domácích. Poločas tedy vyzněl lépe pro Vysočinu Jihlava, když jejich hráči odcházeli do šaten za stavu 1:0.

Ve druhé půli se často hrálo stylem nahoru - dolů. Domácí ovšem vždy ztroskotali na Havránkovi, Jiskra a Šumský zase na Hanušovi. V 69. minutě Jihlava už bohemáckého brankáře dokonce překonala, ovšem z brankové čáry vykopl míč dorostenec Malina, který tak zachránil Vršovické od druhé inkasované branky. Na výsledku se již nic nezměnilo a Bohemka tak prohrála o jednu branku.