U19 se Slováckem: bitva bez vítěze!

Do hlavní role remízového zápasu se obsadila bojovnost.

U19 se Slováckem: bitva bez vítěze!

Duel se soupeřem, který je na tom podobně jako my, skončil zaslouženě bez vítěze. K vidění byla víceméně "bitva", kde byl míč více ve vzduchu než u kopaček. Oba týmy se snažily blokovat rozehrávku protivníka a protože při tvoření hry nebyl ani jeden odvážný a trpělivý, bylo k vidění mnoho dlouhých nakopnutých míčů.
U nás byla nejzajímavější první dvacetiminutovka. To byla velmi kvalitní pasáž, které chybělo jen dotažení. Postupně se v nadějných pozicích objevovali Michal Hubínek, Roman Artemuk, Pavel Habrun, či Milan Havel, ale skóre se nepohnulo. Hra se vyrovnávala a hosté se osmělovali více a více. Po skvělé kombinaci netrefili branku, následně zachraňoval svatyni od pohromy Ivo Malina a jeden výborný zákrok vytáhl i Petr Dočekal. A protože na naší straně byl Roman Artemuk dnes sice velmi aktivní, ale neproduktivní, branky jsme se do poločasu nedočkali.
Po přestávce nás mohl poslat do vedení hlavou Honza Pechr, ale branku netrefil. Hosté se chvilku nato prosazují z pokutového kopu. O ten se svým zaváháním postaral Petr Dočekal - a to ještě může být rád, že neviděl i červenou kartu. Po inkasované brance přichází tradiční útlum, soupeř vypadá lépe, ale k pojištění náskoku nedochází. S přibývajícím časem přeci jen přichází trochu tlak a nějaký ten závar (Honza Pechr, Roman Artemuk a Dan Bláha), ale vysvobozením je až zakončení Adama Krause o břevno po centru Marka Bartáka.